Masa voinicului

de nadina73 in Porc, 18 Apr 2010 | 5518 vizualizari

 

usor de facut si rapid

 

INGREDIENTE

  • costita de porc,pupla ,muschi( ce doriti,ce va place)
  • pasta de mititei
  • cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
  • ulei pt prjit cartofi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masa voinicului:

Se topeste untul apoi se pune carnea sarata si piperat sa se prajeasca ,iar la final se pune pasta de mititei

Cartofi se curata si se taie rondele(cum doriti) si se prajesc in ulei

Se servesc cu mustar sau de ce nu cu o salata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Masa voinicului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

danis 1

20.04.2010, 22:53

mai la cat imi e de foame...............arata foarte bine si cred ca as manca si farfuria

nadina73 1

23.04.2010, 00:34

laly te astept pana ajungi la mine mai fac

nadina73 1

23.04.2010, 00:34

nu mai am dar promit ca daca veniti va fac buni cu danuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc